ZRUŠENO SLUV! + NÁVRHY NA DALŠÍ AKCI

07.09.2015 10:36

ZRUŠENO SLUV!

Organizace "Spolek Lovců Upírů a Vampýrů", nám všemi známé jako lovecká organizace SLUV byla zrušena, jednak proto, protože pár postav organizaci doslova zničilo (Akira White, Mirrala Riasten, John Harrison, a další ..) a jednak také proto, protože se v hrách organizace vůbec nevyužívala (trčí tu už od samého začátku a SLUV bylo využito jen výjimečně).

Pokud byste do budoucna chtěli něco podobného jako bylo SLUV, neváhejte napsat sem dolů do komentářů, do nápadů v menu či mě na chat.

-

NÁVRHY NA DALŠÍ AKCI

Napadly mě návrhy celkem dva (pokud by někdo nevěděl, je to toto číslo -> 2 :D), opět si tedy můžete vybrat a hlasovat v anketách, popřípadě pokud byste nebyli spokojeni s ani jedním návrhem, mohli byste vymyslet svůj, který by se (pokud by se zalíbil) zařadil mezi ostatní návrhy.

I. NÁVRH:

Postavy by se vrátily zpět do minulosti, přesněji do roku 1902. Jelikož nadpřirozené bytosti mají jinou historii než lidé, v tomto roce (1902) panovala ve střední Evropě nepěkná válka mezi vampýry a vlkodlaky. Postavy, co v té době již žily, by se pokusily tuto válku zastavit či potlačit.

PS: Objevily by se tam jen postavy, co v té době byly již nesmrtelné.

- mimoherní akce.

II. NÁVRH:

Využití ,,dočasného" klanu Folhala. Tento klan by zaútočil na spojený Terrenal a pokusil by se jak ho zničit, tak přebrat jeho území. Zapojil by se i klan Akatsuki, jen s tím rozdílem, že by si musel vybrat mezi ,,domácím" klanem, který se jakž takž ubrání nebo ,,cizím" klanem, který za dlouhá léta nabral velké síly a má šanci na to porazit Terrenalské vůdce i zástupce a převzít jejich místo.

PS: Do této akce by se mohly zapojit i postavy, co nejsou v žádném klanu, mohly by si vybrat na jakou stranu se připojí.

- nemimoherní akce.

-

Mirrala.

SLUV -> pokračování

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Anketa

AKCE

I. NÁVRH (12)
80%

II. NÁVRH (3)
20%

Celkový počet hlasů: 15

Návrh?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek