>> 27.12.2014 <<

02.11.2014 20:11

Jelikož se dne 27.12.2014 bude slavit JEDEN ROK od založení Xeniasu, bude vám dopřána akce .. Jsou zde dvě témata, jedno navrhla Yiwe, druhé jsem si usmyslela já (Yap, neumím vůbec popisovat, tak se nelekněte :D).

NÁVRH I. od Yiwe:
Postavy by se mohli jít vydat do zapomenutých podzemních chodbách ve starém hradu za městem, jelikož se našla stará mapa, která by je mohla, třeba donést k bohatství. První noc přespí na hradě, ale něco nebude v pořádku. Bude se jim zdát, že je někdo sleduje při každém kroku. Druhý den se vydají do podzemí a aby se neztratili, tak si vzali mapu starou, ale mapa uprostřed jejich cesty přestane odpovídat s chodbami. Najednou se skupina začne zmenšovat. Začali se ztrácet, někdy po menších skupinách, někdy skončily samotní. Jako kdyby je někdo otrhnul od skupiny a položil na jiné místo. Nikdo s tímhle nepočítal a atmosféra mezi skupinami začne tuhnout. Z nepřátel se začnou dělat přátelé a všechny vztahy se tak pomale začnou ,,zkrášlovat", jelikož si uvědomovali, že možná zrovna jejich nepřátel bude poslední člověk, kterého uvidí. Začnout ztrácet naději, že své přátele někdy ještě uvidí a vůbec jejich krásné domovy. 
Vrátí se ještě někdy domů? A vůbec .. Vrátí se všichni ...?
NÁVRH II. ode mě (>:3):
Výlet. Ano. To všichni potřebovali. Ve městě se to hemžilo samými problémy a tak se všichni rozhodli vydat se společně na další z ostrovů, dvacet kilometrů od ostrova, kde sídlí Xenias. Ostrov je lemován jen pár vyschlými loukami, jinak samým lesem. Uprostřed lesa byla velká dvoupatrová chata, v pohodě se tam všichni vešli a každý měl pokoj, buď po dvou, nebo po třech. Ještě než všichni odjeli z města, bohyně Kasvine Udhibë Ukhunta všem magické prsteny, které je zbavili jakékoliv síly, tudíž se z bytostí stali prakticky lidé. Slunce jim neuškodí a nemají žádnou touhu po krvi (avšak vlkodlakům a hybridům stále zůstala schopnost proměňování se ve vlka). První noc byla klidná a tichá, za dne se všichni po malých skupinkách vydali prozkoumat ostrov. Někteří nalezli krásnou pláž pro koupání, jiní překrásné jezero, .. Časně po tom co zapadlo slunce a kdy se utvořil táborák a všichni seděli u ohně, se odkud si vzalo malé štěně. Nikdo nevěděl, komu může patřit, štěně proto zůstalo na noc v chatě. Avšak, hned ráno se ostrovem ozývalo vytí, psí, nebo vlčí? Nikdo nevěděl .. I tak si nikdo nenechal ujít výlet a pár osob se vydalo na průzkum lesu, pár dívek se šlo podívat na pláž a omáchat si kotníky v moři, jiní zůstali v chatě a spali dál, nebo si jen tak povídali. Malou skupinku, která byla v lese, byla napadena pěti psi, na štěstí byla lehce zraněna jen jedna osoba ale i tak se spěšně vrátili. Útok agresivních psů neminul ani dívky na pláži, ty však dopadly hůře, než skupinka v lese. Zatím ale ani jedna z nich nezemřela, avšak se sotva dostaly k chatě, kde jen tak tak zastavili krvácení. Dva útoky nebyli zdaleka poslední, útoků se chystalo víc .. Kdo bude další z obětí? Kdo zemře? Kdo přežije? A jak se všichni dostanou zpět do města, když loď, kterou dorazili na ostrov, je kdesi u břehu a v cestě jim stojí zuřiví psi, kteří je z ostrova nebudou chtít pustit a budou prahnout jen po jediném? Bude někdo tak odvážný se obětovat, postavit se psům a doběhnout k lodi?
> Btw, pokud někdo nepochopil, tak prsten udělá z osoby prakticky člověka, bude v noci unavený, bude muset v noci spát, aby ve dne mohl normálně fungovat, nebude mít žádné schopnosti (žádný element, žádná telepatie, čtení myšlenek apod. ..) aby na sebe postavy nemuseli útočit a nekazili jeden druhému výlet. <
PS: Jelikož by umírali postavy, akce by byla mimoherní.
×
Vy můžete v komentářích rozhodnout, který návrh se vám líbí nejvíc x)
#Mirr

Který návrh ..?

:3

Faye | 08.11.2014

Já hlasuji pro Mirr, i když nevím jak by se mi chtělo Fayeinku zavraždit. =D

Mirrala

Fatara | 08.11.2014

\^-^/

Yiwe

Jack | 05.11.2014

Mé se líbili oba nápady, ale více mě lákal ten Yiwe. :3

Yiwe

Tracy | 04.11.2014

Yiwe nápad je zajímavý :3

:D

Matthew | 03.11.2014

Oba vypadaji skvele. Ale i tak hlasuju proMirr :D*le chce byt obet*

Yiwe

Rebekah | 02.11.2014

↑ :-D :-)

...

Yiwe | 02.11.2014

Hlasuju pro nápad Mirr. Zdá se mi zajímavější. :3

Yiwe

Ten s divným jménem | 02.11.2014

Taky hlasuju pro Yiwein nápad, vypadá to hustě :D
>Matias Ragahat'hadon<

pro Yiwe

Eliz | 02.11.2014

Hlasuji pro nápad Yiwe....mohla by to být velká prča! x'DDDD (že Mirr?) x'DDDDD

Re: pro Yiwe

Rebekah | 02.11.2014

Já bych Tě ubránila...

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek